استاد علی فخرالدین

متخصص طب سنتی

مدرس طب تلفیقی و مکمل

بنیان گزار اندیشکده حکیم

نویسنده مجموعه کتاب مفاتیح الطب

0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

استاد علی فخرالدین
استاد علی فخرالدین
استاد علی فخرالدین
استاد علی فخرالدین
استاد علی فخرالدین

متخصص طب سنتی

مدرس طب تلفیقی و مکمل

بنیان گزار اندیشکده حکیم

نویسنده مجموعه کتاب مفاتیح الطب

نوشته بلاگ

حکیم کیست ؟

اردیبهشت ۹, ۱۳۹۹ عمومی
حکیم کیست ؟

حکیم کیست ؟

 

پستی که الان شما در حال مشاهده اون هستید شاید به ذائقه برخی افراد خوش نیاد . ولی حقیقت تلخ هست

وقتی برای پیدا کردن معنا و مفهموم اسم حکیم به دایره المعارف یا فرهنگ لغت های امروزی نگاهی میکنیم  میبینیم که جفای بزرگی در حق این نام مقدس شده است . برای مثال مترادف نام حکیم نوشته شده ، طبیب ، عالم ، دانا ، خردمند

و معنا این نام رو چند تکه کردن در صورتی که حکیم یک کل هست و معانی مذکور یک جز .

به طور کلی به کسی حکیم گفته میشه که براساس عقل و علم توام با هم در مسیر حقیقت اعمال خودش انجام میداده

در گذشته به کسی که کار طبی انجام میداده طبیب میگفتن نه حکیم !

باز هم با این وجود بزرگان کهن که ما از اونها به یاد حکما نام میبریم وقتی که با نام حکیم از اونها یاد میشد زبان باز میکردن و میگفتن که ما حکیم نیستیم و حکیم فقط ذات مقدس الهی هست

حالا برای شما سوال پیش نمیاد که اینهمه حکیم در شبکه های اجتماعی ما چطور به عمل اومدن ؟ و یک شبهاز کجا اومدن ؟

در مقاطعی از زمان به افرادی که علم جامع و فراخی داشتن بهشون حکیم گفته میشده . برای مثال فرد مورد نظر هم طبیب بوده ، هم منجم بوده ، به علوم غریبه و قرآنی واقف بوده / به کیمیا – سیمیا – لیمیا – شیمیا واقف بوده    /

از کی تا به الان به کسی که یک سرکه انگبین و عسل و سیاهدانه با هم مخلوط میکرده و دو تا گیاه با هم آسیاب میکرده میگفتن حکیم !!!

امروزه  شاهد بدعت های زیادی در طب هستیم از نوع پوشش این افراد گرفته تا نوع لحن افراد

متاسفانه مشهور شده که اگر  کسی کروات یا لباس خاصی بپوشه و یا اسم خودش بذاره حکیم / مدارج بالای  از حکمت طی میکنه . قطعا یک به اصطلاح حکیم باید از رفتار های جلف و زننده به دور باشه .

اگر کسی به قول خودش ۲۰ سال در امور طبی کار کرده نشان بر برتری و حکمت فرد نیست .

متاسفانه امروز شاهد این هستیم که خانم ها در طب ورود کردن و نام خودشون حکیم گذاشتن ! بزرگوارانی که هنوز معانی عرب ، صفات ، اسامی و مونث مذکر اعراب واقف نیستند / حداقل اسم خودتون میذاشتید حکیمه که حداقل ظاهر امر رعایت میکردید .  به طور کل ورود زن در طب زیاد توصیه نشده . مگر برای بیماری های خاص زنان مثل بحث مامایی / من واقعا عاجزانه خواهش میکنم بانوان محترمه و طبیبه وارد امور زنان بشن .

 

با برخی افراطیون در طب که صحبت میشه افرادی نام میبرند که به گفته خودشون اگر این افراد نبودن طب در ایران الان مرده بود ! مگر الان که در آلمان چیزی به حدود ۸۰ درصد از مردمش در حال استفاده از گیاهان دارویی هستن فلانی حضور داشته .؟

این طبیعت انسان هست که دوباره به ذات و حقیقت اصلی خودش برمیگرده . مخصوصا با وجود طب ضعیفی همچون طب شیمی جدید که از عهده درمان بیماری ها بی نصیب هست .

رواج طب سنتی به صورت ضعیف بسیار خطرناکتر  از نبود طب سنتی هست .

امروزه شاهد این هستیم برخی برای درمان بیماران نسخه های عسل و سیاهدانه یا سرکه انگبین میدن . بزرگوار چرا با برداشت و سواد محدودت طب دچار محدودیت میکنی ؟ چرا ایمان مردم نسبت به طب سنتی پایین میارید .

 

این پست بماند به یادگار …

برچسب ها:
درج دیدگاه